Beschermende Doos Voor JBL BOOMBOX Draagbare Draadloze Bluetooth Speaker Storage Bag voor jbl boombox Travel Carrying EVA Case

Protective Box For JBL BOOMBOX Portable Wireless Bluetooth Speaker Storage Pouch Bag For Jbl Boombox Travel
  • Verkoper YumQua Official Store
  • Van Prijs US $72.75piece
  • Verkoopprijs US $72.75piece
  • Je Bespaart US $0.00piece0% off
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Ratings 4.6 (63)

Bijzonderheden

OntwerpAbstract,Sport,Dier,Matte,Exotic,Geometrische
FunctieAnti-knock,Zware Bescherming,Dirt-resistant,Waterdicht
Retail PackageJa
MerknaamYumQua
TypeVoorzien Case
Compatibel merkOverigen

Productomschrijving

beschermende Doos Voor JBL BOOMBOX Draagbare Draadloze Bluetooth Speaker Storage Bag voor jbl boombox Travel Carrying EVA Case
voordelen van Het Kiezen Case:


+ totaal Tailored voor uwJBL BOOMBOX Draagbare Draadloze Bluetooth Speaker, zodat het past perfect!
+ duurzame Buitenkant en Zachte Interieur
+ Tough Buitenkant beschermt uw speaker van stoten en jostles.
+ zachte Voering Laag houdt uw speaker gratis van krassen.
+ stevige Draagriem maakt transport gemakkelijk en handig, zodat u hem gemakkelijk!
+ glad maar Sterke Rits geeft u een beter met ervaring. 360 ° Zip is handig voor u om uw speaker in en uit de case.

pakket omvat:
1x case

1x Riem (Speaker en accessoires zijn niet inbegrepen).

















Beijing Tijd (GMT + 8): 9:00 ~ 22:00
rusland Tijd (GMT + 3): 4:00 ~ 17:00
Brasil Tijd (GMT-3): 22:00 ~ 11:00

Vergelijkbare Producten